31-10-12

Pokerstar babe Gaelle Garcia Diaz: 'Mijn tetten als pokerassets'


Pokerstar babe Gaëlle Garcia Diaz: 'Mijn tieten als pokerassets'


Wat begon met een fotoshoot is nu een obsessie geworden. Gaëlle Garcia Diaz, presentatrice van PokerStars, had het met Sean over haar ervaringen in de pokerwereld. 'Het blijft een mannenwereld, dus ik gebruik mijn borsten als pokerface.'

 Poker presenter and poker babe Gaelle Garcia Diaz talks about her poker training and the pca 2011.


Het Belgische model Gaelle Garcia Diaz interviewde de Nederlandse pokerbabe Fatima Moreira de Melo over het $ 1.000 Ladies Event op het PokerStars Caribbean Adventure.
 
Fatima Moreira de Melo heeft meer moeite met Ladies events dan reguliere pokertoernooien met mannen, omdat ze vrouwen moeilijker kan lezen en moeilijk haar tetten in de strijd kan gooien.
 
Ook Ana Marquez, de Spaanse pokerspeelster die tiende werd in het Main Event van de PCA ($ 155.000), en de sterke Amerikaanse Lauren Kling doen mee aan het toernooi.


Gaelle Garcia Diaz gives us her top tips for surviving a PokerStars event.

Het € 330 NLHE Ladies Tournament heeft zo'n 40 speelsters op de been gebracht inclusief de Vlaamse Gaelle Garcia Diaz en de Nederlandse Ingrid (vriendin van Bjorn Verbakel).

Voorafgaand aan de finaletafel had Gaelle Garcia Diaz een gesprek met Bram Staes.

Team PokerStars Pro Matthias de Meulder ligt al een tijdje uit het BOPC 2010 Main Event en de Vlaming speelde vandaag het €1.000 NLHE side event. In de pauze sprak hij met sexy pokerbabe Gaelle Garcia Diaz en hij vertelt over zijn toernooi.

Gaelle Garcia Diaz en Justine De Jonckheere zijn de gastvrouwen op het “Bal Du Zoute”

“Het exclusiefste bal van ons land zal doorgaan in Knokke, voor jong en oud, zegt organisator Mathieu De Ruyck. We zullen een paar duizend mensen naar Knokke-Heist brengen met ons “Bal Du Zoute”. Een feest vol glitter en glamour waar niemand op mag ontbreken, aldus De Ruyck.

Wat kunnen we zoal verwachten?

 Mode- en autoshow, veel specials, extra’s en optredens, licht- en geluidspektakel, gratis ontbijt, verschillende zomerse gadgets en heel veel weggevertjes, limo shuttle, jacuzzi’s, waterpijp-area, fotoshoots, bussen, 3 arena’s met grote tent en ingericht terras, vip-arrangementen, veel BV’s zoals Gaelle Garcia Diaz, Models, Misters & Misses en nog veel meer verrassingen die tot de laatste minuut geheim blijven.

Gehost door Gaelle Garcia Diaz, bekend van haar sexy foto's in mannenbladen als Playboy, Ché, Pokerstars, P-Magazine en Justine De Jonckheere (Miss België).

De commentaren zijn gesloten.